Julkisivuvalaistus Halmstad K: 78 cm

329

  • Jykeväksi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kahdesti mattamustalla kestävän rakenteen takaamiseksi
  • IP 23, E27-kanta posliinista. CE-merkitty.
  • K 78 cm S 34 cm
Klassisk fasadbelysning Halmstad 6 kantig H78cm
Julkisivuvalaistus Halmstad K: 78 cm

329

Klassinen julkisivuvalaistus Halmstad

Halmstad on klassinen julkisivuseinävalaisin, joka on valmistettu jykevästä materiaalista ja valettu kokonaan kiinteästä alumiinista. Design perustuu vuosisadan vaihteen malleihin, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että majoihin.

Materiaali

Seinävalaisin on valmistettu jykevästä käsivaletusta alumiinista, mikä tekee valaisimesta helpon kiinnittää seinään. Tämä klassinen julkisivuvalaistus on jauhemaalattu kahdella kierroksella parhaan suojan saavuttamiseksi. Mattamusta rakenneväri antaa vanhanaikaisen aidon tunnelman. Tämä klassinen seinävalaisin on suosittu, koska materiaali ei aiheuta ruostumista ja se on huoltovapaa. Seinävalaisin monelle sukupolvelle. Klassinen julkisivuvalaistus on kaunis sisäänkäynnilläsi esimerkiksi pariovien vieressä.

Muotoilu

Julkisivuvalaistus on kuusikulmainen ja siinä on aitoa lasia, joka tuottaa kauniin valokeilan. Kaarevasta käsinvaletusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste, joka kerää katseita yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. Myös LED-valoja voidaan käyttää valaisimissamme.

Korkeus

78

Syvyys

34

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Julkisivuvalaistus Halmstad K: 78 cm”