Julkisivuvalaistus Sandvik K: 68 cm

329

  • Vankasti valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kahdesti mattamusatalla kestävän rakenteen takaamiseksi
  • IP 23, E27-kanta posliinista. CE-merkitty.
  • K 68 cm S 32 cm
Klassisk fasadbelysning Sandvik 6 kantig H68cm
Julkisivuvalaistus Sandvik K: 68 cm

329

Klassinen julkisivuvalaistus Sandvik

Sandvik klassinen seinävalaisin on valmistettu kiinteästä materiaalista ja valettu kokonaan jykevästä alumiinista. Design on otettu vuosisadan vaihteen malleista, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että majoihin.

Materiaali

Seinävalaisin on valmistettu jykevästä käsivaletusta alumiinista, mikä tekee valaisimesta helpon kiinnittää seinään. Julkisivuvalaistus on jauhemaalattu kahdella kerroksella mattamustalla tekstuurilla parhaan suojan saavuttamiseksi ja vanhanaikaisen aidon tunnelman toteuttamiseksi. Tämä klassinen seinävalaisin on suosittu, koska materiaali ei aiheuta sen ruostumista ja se on huoltovapaa. Seinävalaisin monelle sukupolvelle. Klassinen julkisivuvalaistus on kaunis sisäänkäynnilläsi esimerkiksi pariovien vieressä.

Muotoilu

Julkisivuvalaistus on kuusikulmainen ja siinä on aitoa lasia, joka tuottaa kauniin valokeilan. Kaarevasta käsinvaletusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste, joka kerää katseita yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. Myös LED-valoja voidaan käyttää valaisimissamme.

Korkeus

68

Syvyys

32

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Julkisivuvalaistus Sandvik K: 68 cm”