Julksivuvalaistus Solvik K: 70 cm

329

  • Vankkasti valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kahdesti mattamustalla kestävän rakenteen takaamiseksi
  • IP 23, E27-kanta posliinista. CE-merkitty
  • K 70 cm S 34 cm
Fasadbelysning Solvik klassisk H70cm
Julksivuvalaistus Solvik K: 70 cm

329

Julkisivuvalaistus Solvik

Solvik klassinen julkisivuvalaistus on valmistettu jykevästä materiaalista ja valettu kokonaan kiinteästä alumiinista. Design on otettu vuosisadan vaihteen malleista, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että majoihin.

Materiaali

Julkisivuvalaistus on valmistettu jykevästä käsivaletusta alumiinista, minkä ansiosta tämä lyhty on helppo kiinnittää seinään. Julkisivuvalaistus on jauhemaalattu mattamustalla tekstuurilla kahdella kerroksella parhaan suojan saavuttamiseksi ja vanhanaikaisen aidon tunnelman toteuttamiseksi. Tämä klassinen seinävalaisin on suosittu, koska materiaali ei aiheuta ruostumista ja se on huoltovapaa. Seinävalaisin monelle sukupolvelle. Klassinen julkisivuvalaistus on kaunis sisäänkäynnilläsi esimerkiksi pariovien edustalla.

Muotoilu

Julkisivuvalaistuksemme on neliönmuotoinen sievä torni lyhdyn päällä. Aito lasi tuottaa kauniin valokeilan. Kaarevasta käsinvaletusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste, joka kerää katseita yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. Myös LED-valoja voidaan käyttää valaisimissamme.

Korkeus

68

Syvyys

32

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Julksivuvalaistus Solvik K: 70 cm”