Junibacken M, lasipohja

329

  • Klassinen valaisin, kestävästi valettu, muotoilussa vuosisadan vaihteen henkeä.
  • Kaksinkertainen mattamusta rakennevärilakka.
  • CE-merkitty, IP23, kanta E27
  • Korkeus 42 cm, syvyys 37 cm, lyhty 25 x 25 cm suurin osa.
hängande lampa
Junibacken M, lasipohja

329

Junibacken riippuvalaisin

Tämä riippuvalaisin on klassinen julkisivuvalo. Se on valmistettu tinkimättömästä materiaalista, ja varsi on kokonaan valettu kestävästä alumiinista. Lyhtyosa on kuparia ja messinkiä. Muotoilu noudattelee vanhan ajan henkeä, minkä ansioista valaisimen ajattomaan ulkoasuun ei kyllästy. Tämä seinälyhty sopii niin linnaan kuin majaankin.

Riippuvalaisimen materiaali

Sekä varsi että lyhty on valmistettu käsinvaletusta alumiinista, ja kevyt valaisin on helppo kiinnittää seinään. Valaisin on parhaan suojan saamiseksi jauhelakattu kahteen kertaan mattamustalla värillä, mik tuo siihen myös vanhan ajan vaikutelmaa. Tämä valaisin on pidetty, koska se ei materiaalinsa vuoksi altistu ruosteelle ja on lisäksi helppohoitoinen, eli seinälyhty usealle sukupolvelle. Klassinen kulkuvalaistus on kaunis esimerkiksi sisäänkäynnin yläpuolella tai sivuilla tai julkisivussa.

Muoto

Riippuvalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis koriste. Aito lasi luo kauniin valon. Taivutettu, käsinvalettu seinäkiinnitin on melkeinpä kuin lyhdyllä varustettu koru talosi julkisivussa. Tällainen julkisivuvalaistus vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla muodollaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliininen E27-kanta, ja valaisin on LED-sopiva.

Korkeus

48

Syvyys

35

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Junibacken M, lasipohja”