Junibacken medium 52 cm

329

    • Kiinteästi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
    • lakattu kaksi kertaa mattamustalla rakennevärillä kestävyyden takaamiseksi
    • IP 23, E27 pohja posliinia. CE-merkitty
    • IP23 CE E27 -liitäntä
    • K 52 cm S 37 cm

L 24,5 cm

Hängande lampa Junibacken mellan 52cm
Junibacken medium 52 cm

329

Riippuvalaisin Junibacken

Tämä riippuvalaisin on klassinen julkisivulyhty, joka on valmistettu kiinteästä materiaalista ja valettu kokonaan massiivisesta alumiinista. Muotoilussa on käytetty esikuvana vuosisadan vaihteen malleja, joka antaa ajattoman tyylin, johon ei kyllästy. Tämä seinävalaisin sopii niin kartanoihin kuin mökkeihinkin.

Riippuvalaisimemme materiaali

Varsi ja lyhty on valmistettu kiinteästä käsinvaletusta alumiinista, mikä tekee ulkovalaisimesta helpon kiinnittää seinään. Julkisivuvalaisin on jauhemaalattu kahteen kertaan mattamustalla rakennevärillä parhaan suojan saamiseksi ja aidon vanhanajan tunnelman saavuttamiseksi. Tämä klassinen seinävalaisin on suosittu, koska materiaali on ruostumatonta. Se on myös hyvin helppohoitoinen, sukupolvien ajan kestävä julkisivuvalaisin. Klassinen seinävalaisin on kaunis monissa paikoissa, esim. ovien yläpuolella, ovien vieressä sisäänkäynnillä tai talon julkisivulla.

Muoto

Riippuvalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis torni. Oikea lasi ataa kauniin valokaaren. Tyylikkäästä käsinvaletusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste lyhtykotelolla julkisivullesi. Julkisivuvalaisin, joka vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Tässä ulkovalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. LED-valoja voidaan myös hyvin käyttää valaisimissamme.

Korkeus

48

Syvyys

35

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Junibacken medium 52 cm”