Junibacken S lasipohja

319

  • Klassinen valettu valaisin, muotoilu vuosisadan vaihteesta.
  • Mattamusta struktuuriväri lakattu 2 kertaa.
  • CE merkitty ja IP 23 E27 kannalla.
  • Aitoa lasi jakaa valon kauniisti.
  • K 39cm S 35cm Lyhty on 21*21 korkeimmalla kohdallaan.
hängande lampa
Junibacken S lasipohja

319

Riippuvalaisin Junibacken

Tämä riippuvalaisin on klassinen julkisivulyhty, joka on valmistettu kiinteästä materiaalista ja on täysin valettu kiinteästä alumiinista. Suunnittelu on otettu vuosisadan vaihteen malleista, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että mökkeihin.

Seinäriippuvalaisimemme materiaalit

Varsi ja lyhty on valmistettu kiinteästä käsinvaletusta alumiinista, mikä tekee ulkovalaistukseta helpon kiinnittää seinään. Julkisivuvalaisin on jauhelakattu kahdella kerroksella mattamustaa tekstuuriväriä parhaan suojan ja vanhanaikaisen aidon tunnelman saamiseksi. Tämä klassinen lamppu on suosittu, koska materiaali ei ruostu ja on huoltovapaa, seinävalaisin monelle sukupolvelle. Tämä klassinen seinävalaisin on kaunis monissa paikoissa, esim. ovien yläpuolella, ovien vieressä sisäänkäynnillä tai talon julkisivulla.

Muotoilu

Riippuvalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis torni. Aito lasi tuottaa kauniin valokeilan. Tyylikäs käsinvalettu seinäkiinnike on hieno koriste julkisivulle ja houkuttelee silmiä yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Tässä ulkovalaistuksessa on posliinipohja E27-liitännällä, ja valaisimissamme on myös mahdollista käyttää LED-valoja.

Korkeus

39

Syvyys

35

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Junibacken S lasipohja”