Ketjulyhty Junibacken M

349

  • Muotoiltu vanhaa aikaa kunnioittaen, kaunis kuistivalo.
  • Mattamusta rakennevärilakka, joka luo vanhan ajan tunnelmaa.
  • Sisältää lyhdyn, 1,25 m ketjun ja kauniin kattokiinnityksen.
  • Puinen alusta kaapelointiin ulkoseinälle saatavana lisävarusteena.
  • Lyhdyn mitat: korkeus: 45 cm, leveys: 25 cm, ketju 1,25 m, saatavana pidempänä tarpeen mukaan.
Lykta i kedja
Ketjulyhty Junibacken M

349

Tuotetunnus (SKU): 1079 Osastot: , ,
Ketjulyhty Junibacken M

Ketjulyhty Junibacken

Koristeellinen ketjulyhty Junibacken on klassinen lyhtyvalaisin. Se on valmistettu tinkimättömästä materiaalista, ja varsi on kokonaan valettu kestävästä alumiinista. Muotoilu hakee vanhan ajan henkeä, minkä ansioista valaisimen ajattomaan ulkoasuun ei kyllästy. Tämä seinälyhty sopii niin linnaan kuin majaankin.

Ketjulyhdyn materiaali

Lyhty on valmistettu käsinvaletusta alumiinista, ja kevyt valaisin on helppo kiinnittää kattoon. Valaisin on parhaan suojan saamiseksi jauhelakattu kahteen kertaan mattamustalla värillä, joka lisää myös vanhan ajan vaikutelmaa. Tämä valaisin on pidetty, koska se ei materiaalinsa vuoksi altistu ruosteelle ja on helppohoitoinen, eli seinälyhty usealle sukupolvelle. Klassinen lyhty on kaunis vaikka kuistilla tai terassilla.

Muoto

Riippuvalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, ja aito lasi luo kauniin valon. Taivutettu, käsinvalettu seinäkiinnitin on melkeinpä kuin lyhdyllä varustettu koru talosi julkisivussa. Tällainen kuistivalaistus vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliininen E27-kanta, ja valaisin on LED-sopiva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ketjulyhty Junibacken M”