Kungshamn lasinpohja K:40cm

329

  • Klassinen lamppu kiinteästi valettu.
  • Mattamusta struktuuriväri lakattu 2 kertaa.
  • CE merkitty ja IP 23
  • K 40cm S 40cm. Lyhty 25*25
  • Aitoa lasia
vägglampa
Kungshamn lasinpohja K:40cm

329

Seinälamppu Kungshamn

Tämä ulkovalaisin on klassinen julkisivulyhty, joka on valmistettu jykevästä materiaalista ja kokonaan valettu alumiinista. Design on otettu vuosisadan vaihteen malleista, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin, että mökkeihin.

Seinälamppumme materiaalit

Varsi ja lyhty on valmistettu jykevästä käsivaletusta alumiinista, mikä tekee ulkovalaistuksesta helpon kiinnittää seinään. Seinälamppu on jauhelakattu kahdella kerroksella mattamustaa tekstuuriväriä parhaan suojan ja vanhanaikaisen aidon tunnelman saamiseksi. Tämä klassinen lamppu on suosittu, koska materiaali ei ruostu ja on huoltovapaa, seinävalaisin monelle sukupolvelle. Tämä klassinen seinävalaisin on kaunis monissa paikoissa, esim. ovien yläpuolella, ovien vieressä sisäänkäynnillä tai talon julkisivulla.

Seinävalaisimen muoto

Ulkovalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis torni. Aito lasi tuottaa kauniin valokeilan. Tyylikäs käsinvalettu seinäkiinnike on hieno koriste julkisivullesi, joka houkuttelee silmiä yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Tässä ulkovalaisimessa on posliinipohja E27-liitännällä, ja valaisimissamme on myös mahdollista käyttää LED-valoja.

Korkeus

40cm

Syvyys

40cm

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kungshamn lasinpohja K:40cm”