Kungshamn torni L K: 60cm

379

  • Klassinen valaisin kiinteästi valettu.
  • Mattamusta rakenneväri lakattu kahdesti.
  • CE-merkitty ja IP 23
  • K 60 cm S 41cm
Utebelysning vägg Kungshamn Large 60cm
Kungshamn torni L K: 60cm

379

Ulkoseinävalaisin Kungshamn L

Tämä ulkoseinävalaisin on klassinen julkisivulyhty, joka on valmistettu kiinteästä materiaalista ja kokonaan valettu kiinteästä alumiinista. Muotoilussa on käytetty esikuvana vuosisadan vaihteen malleja, mikä antaa ajattoman tyylin, johon ei kyllästy. Tämä seinälyhty sopii niin kartanoihin kuin mökkeihinkin.

Materiaali ulkoseinävalaisimessamme

Varsi ja lyhty on valmistettu kiinteästä käsinvaletusta alumiinista, mikä tekee ulkovalaisimesta helpon kiinnittää seinään. Julkisivuvalaisin on jauhemaalattu kahteen kertaan mattamustalla rakennevärillä parhaan suojan saamiseksi ja aidon vanhanajan tunnelman saavuttamiseksi. Tämä klassinen valaisin on suosittu, koska materiaali on ruostumatonta. Se on myös hyvin helppohoitoinen, sukupolvien ajan kestävä julkisivuvalaisin. Klassinen ulkoseinävalaisin on kaunis monissa paikoissa, esim. ovien yläpuolella, ovien vieressä sisäänkäynnillä tai talon julkisivulla.

Muoto

Ulkovalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis torni. Oikea lasi antaa kauniin valokaaren. Tyylikkäästä käsinvaletusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste lyhtykotelolla julkisivullesi. Julkisivuvalaisin, joka vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Tässsä klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. LED-valoja voidaan myös hyvin käyttää valaisimissamme.

Korkeus

60

Syvyys

41

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kungshamn torni L K: 60cm”