Lyhtypylväs valurauta Köpenhamn 245 cm

1150

  • Kiinteästi valettu valuraudasta
  • Vuosisadan vaihteen tyyliä
  • Nelikulmainen lyhty
  • CE IP23 E27
  • K 245 cm
Stolplykta gjutjärn Köpenhamn 245cm
Lyhtypylväs valurauta Köpenhamn 245 cm

1150

Tuotetunnus (SKU): 20033 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Lyhtypylväs valurauta Köpenhamn 245 cm

Klassinen lyhtypylväs valuraudasta

Mallistomme valurautainen lyhtypylväs on erittäin hyvin valmistettu ulkovalaisin, joka kestää sukupolvien ajan. Tällaiset klassiset lyhtypylväät ovat vuosisatojen ajan valaisseet katuja, toreja, puistoja, puutarhoja ja taloja. Valurautainen lyhtypylväs valaisee tyylikkäästi ja näyttävästi luoden tunteen, että tämä vankka lyhtypylväs tulee koristamaan sijoituspaikkaansa kauan!

Materiaali ja rakenne

Lyhtypylväämme ovat valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta, ne valetaan käsin perinteisellä vuosisatoja vanhalla hiekkamuottimenetelmällä. Lyhdyn ja pylvään lisäksi jopa pienet yksityiskohdat, kuten yläosan koriste ja jalan kiinnitin ovat valettu valuraudasta. Koko ulkovalaisin on maalattu ensin ruosteenestomaalilla ja sen jälkeen käsinmaalattu mattamustalla, kosteutta kestävällä lakalla, jotta saadaan klassiseen valaisimeen oikeaa vanhan ajan tunnelmaa. Kaikki lyhtymme toimitetaan kolmessa osassa. Lyhdyn jalustassa on E27-liitäntä ja se sopii LED-lampuille. Lyhtypylväs on CE-merkitty.

Lyhtypylväs erilaisilla lyhdyillä

Lyhtypylväisiimme voi valita lyhdyn eri vaihtoehtojen väliltä. Yksi vaihtoehto on kuparista ja messingistä valmistettu pyöreä lyhty. Pyöreä lyhtymalli oli hyvin tavallinen 1900-luvun alussa, vuosisadan vaihteen aikoihin. Neli- ja kuusikulmaiset lyhdyt ovat klassisen kauniita ja tehty kestävästä valuraudasta. Lasi on aitoa ja heijastaa lampun valoa kauniisti. Osa lyhdyistämme on valettu messingistä, ja niissä on kuparinen hattu: nämäkin lyhdyt sopivat tyylikkäästi yhteen valurautaisen pylvään kanssa. Voit siis valita lyhdyn oman makusi mukaan. Yhteistä kaikille valaisimillemme on se, että ne kestävät aikaa sekä materiaalin että ulkonäön suhteen!

Korkeus

24,5

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

Kablage och fundament ingår ej

Jännite

Watt

max 75

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyhtypylväs valurauta Köpenhamn 245 cm”