Lyhtypylväs valurauta Oslo 320cm

1895

  • Kiinteää valurautaa
  • Vuosisadan vaihteen tyyli
  • Nelikulmainen lyhtykotelo+askeltappi
  • CE IP23 E27
  • K 320cm
Lyktstolpe gjutjärn Oslo 320cm
Lyhtypylväs valurauta Oslo 320cm

1895

Tuotetunnus (SKU): 20030 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Lyhtypylväs valurauta Oslo 320cm

Lyhtypylväs valurautaa klassikko

Mallistomme valurautainen lyhtypylväs on huolella valmistettu ulkovalaisin tuleville sukupolville. Tällaiset klassiset lyhtypylväät ovat valaisseet kadut, aukiot, puistot, puutarhat ja talot vuosisatojen ajan. Tyyli on elegantti ja houkutteleva, ja tuntuu ja näyttää siltä, että valurautainen lyhtypylväs on vankka valaisin, joka kaunistaa paikkansa pitkään!

Materiaali ja rakenne

Lyhtypylväämme on valmistettu kiinteästä laadukkaasta valuraudasta. Ne on valettu käsin, vanhalla tavalla hiekkamuoteissa, kuten on tehty vuosisatojen ajan. Valaisin ja pylväs – kaikki on valettu valuraudasta, jopa pienet yksityiskohdat, kuten tornin huippu ja jalkatappi. Koko ulkovalaisin on ensin maalattu korroosionestomaalilla ja sitten käsin mattamustalla märällä lakalla niin, että saadaan oikea vanhanajan tunnelma, joka halutaan juuri näillä klassisilla valaisimilla. Kaikki pylväämme toimitetaan kolmessa osassa. Lyhdyn pohjassa on E27-kanta ja se käy erinomaisesti LED-lamppujen kanssa. Lyhtypylväs on CE-merkitty

Lyhtypylväs eri lyhtykoteiloilla

Valurautaisille lyhtypylväillemme voi valita erilaisia lyhtykoteloita. Meillä on pyöreitä lyhtykoteloita, jotka on valmistettu kuparista ja messingistä. Pyöreät lyhtykotelot olivat hyvin yleisiä 1900-luvun alussa, vuosisadan vaihteen aikoihin. Neli- ja kuusikulmaiset lyhtykotelot ovat klassisia ja kauniita ja täysin kiinteää valurautaa. Lasi on aitoa ja heijastaa lampun valoa kauniisti. Meillä on myös lyhtykoteloita, jotka on valettu messingistä ja joissa on kuparinen hattu. Erittäin elegantteja ja tyylikkäitä yhdessä kauniin valurautapylvään kanssa. Tässä klassisessa ulkovalaisimessa on koristeena myös ns. askeltappi, joka on myös valuraudasta.

Korkeus

320

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

Kablage och fundament ingår ej

Jännite

Watt

max 75

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyhtypylväs valurauta Oslo 320cm”

Lisätarvikkeet