Lyhtypylväs valurauta Solliden, 250 cm

1150

  • Valettu kestävästi valuraudasta
  • Vuosisadan vaihteen tyyli
  • Kuusikulmainen lyhty
  • CE IP23 E27
  • Korkeus 250 cm
Stolplykta gjutjärn Solliden 250cm 6k
Lyhtypylväs valurauta Solliden, 250 cm

1150

Tuotetunnus (SKU): 20034 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Lyhtypylväs valurauta Solliden, 250 cm

Klassinen lyhtypylväs valuraudasta

Kokoelmamme valurautaiset lyhtypylväät ovat laadukkaita valaisimia, jotka kestävät sukupolvien yli. Tällaiset lyhtypylväät ovat valaisseet koteja, toreja, puistoja, puutarhoja ja taloja vuosisatojen ajan. Valaistus on tyylikäs ja näyttävä ja tämä vankasta valuraudasta valmistettu lyhtypylväs tulee koristamaan sijoituspaikkaansa pitkään!

Materiaali ja rakenne

Tuotteemme on valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta käsin valaen perinteisellä hiekkamuottitekniikalla. Lyhdyn ja pylvään lisäksi myös pienet yksityiskohdat, kuten yläosa koriste ja jalan kiinnitys ovat valurautaa. Kaikki ulkovalaisimemme on käsitelty ruosteenestolla ja sen jälkeen lakattu mattamustalla, kosteutta hylkivällä lakalla vanhan tunnelman aikaansaamiseksi. Kaikki lyhtypylväät toimitetaan kolmessa osassa. Lyhdyssä on E27-liitäntä, ja LED-valojen käyttö onnistuu hyvin. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Lyhtypylväs eri lyhdyillä

Voit valita valaisimen lyhtyosan eri vaihtoehdoista. Pyöreät lyhtymme on valmistettu kuparista ja messingistä. Pyöreät lyhdyt olivat hyvin tavallisia 1900-luvun alussa, vuosisadan vaihteessa. Neli- ja kuusikulmaiset lyhdyt ovat klassisen kauniita ja tehty kestävästä valuraudasta. Lasiosat ovat aitoa lasia, ja ne peilaavat kauniisti lyhdyn valoa. Osa lyhdyistämme on valmistettu messingistä, ja niissä on kuparinen hattu. Nämä lyhdyt sopivat tyylikkäästi yhteen kauniin valurautapylvään kanssa. Voit siis valita lyhdyn makusi mukaan. Yhteistä kaikille valaisimillemme on se, että ne kestävät aikaa sekä materiaalin että ulkonäön suhteen!

Korkeus

250

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

Kablage och fundament ingår ej

Jännite

Watt

max 75

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyhtypylväs valurauta Solliden, 250 cm”

Lisätarvikkeet