Lyhtypylväs valurautaa Hagaparken 310cm

1795

  • Kiinteää valurautaa
  • Tyyli vuosisadan vaihteesta
  • Kuusikulmainen lampunvarjostin
  • CE IP23 E27
  • K 310cm
Stolplykta gjutjärn Hagaparken 310cm
Lyhtypylväs valurautaa Hagaparken 310cm

1795

Tuotetunnus (SKU): 20027 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Lyhtypylväs valurautaa Hagaparken 310cm

Lyhtypylväs valurautaa klassikko

Valaisin mallistostamme on huolella valmistettu tuleville sukupolville. Tällaiset klassiset lyhtypylväät ovat valaisseet kadut, aukiot, puistot, puutarhat ja talot vuosisatojen ajan. Tyyli on elegantti ja houkutteleva, ja ne tuntuvat ja näyttävät siltä, että ne ovat valmistettu valuraudasta. Tämä on vankka lyhty, joka tulee koristamaan paikkaansa pitkään!

Materiaalit ja rakenne

Valopylväämme ovat valmistettu kiinteästä laadukkaasta valuraudasta. Ne on valettu käsin, vanhalla tavalla hiekkamuotteissa, kuten on tehty vuosisatojen ajan. Valaisin ja pylväs – kaikki on valettu valurautaan, jopa pienet yksityiskohdat, kuten ylempi torni ja jalkatappi. Koko ulkovalaistus maalataan korroosionestomaalilla ja sitten käsin mattamustalla märkälakalla niin, että saat oikean vanhanaikaisen tunnelman, jonka haluat juuri näillä klassisilla lampuilla. Kaikki pylväämme toimitetaan kolmessa osassa. Lyhdyn pohjassa on E27 -kanta ja käy erinomaisesti LED-valojen kanssa. Lamppu on CE-merkitty

Lyhtypylväs eri lampunvarjostimilla

Valurautapylväällemme voi valita erilaisia lampunvarjostimia. Meillä on pyöreitä lyhtyjä, jotka on valmistettu kuparista ja messingistä. Pyöreät lyhdyt olivat hyvin yleisiä 1900-luvun alussa, noin vuosisadan vaihteessa. Neliö- ja kuusikulmaiset lyhdyt ovat klassisia ja kauniita ja täysin kiinteää valurautaa. Lasi on aitoa ja heijastaa lampun valoa kauniisti. Meillä on myös lyhtyjä, jotka on valettu messinkiin ja joissa on kuparihattu, erittäin elegantti ja tyylikäs yhdessä kauniin valurautapylvään kanssa.

Korkeus

310

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

Kablage och fundament ingår ej

Jännite

Watt

max 75

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyhtypylväs valurautaa Hagaparken 310cm”