Porttilyhty Läckö K: 70 cm

319

  • Kiinteästi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kaksi kertaa mattamustalla rakennevärillä kestävyyden takaamiseksi
  • IP 23, E27 -kanta posliinia. CE-merkitty
  • Kanta: 20*20 cm kuusikulmainen Kokonaiskorkeus: 70 cm
Grindlykta Läckö Höjd 70cm fyrkantig
Porttilyhty Läckö K: 70 cm

319

Tuotetunnus (SKU): 1045 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Porttilyhty Läckö K: 70 cm

Porttilyhty klassista tyyliä

Klassista tyyliä oleva porttilyhty antaa kutsuvan vaikutelman seinälle, porttipylväille tai sisäänkäynnille. Klassinen Läckö-porttilyhtymme on käsinvalettu kiinteästä alumiinista ja on erittäin hyvin valmistettu kaksinkertaisella mattapintaisella mustalla lakalla erinomaisen säänsuojan varmistamiseksi.

Porttilyhdyn muotoilu

Tämä myymämme porttilyhty on suunniteltu vanhoista malleista. Tämän tyyppinen valaistus on ollut saatavana vuosisadan vaihteesta lähtien eri malleina. Klassinen lamppu kestää aikaa, ja vankan rakenteen ja hyvän materiaalin vuoksi se pysyy myös hienona. Valitse jokin porttilyhdyistämme, jos etsit sukupolvien ajan kestävää valaisinta!

Materiaali ja rakenne

Meillä on klassinen sisäänkäynnin valaisin sekä kevyemmästä valumateriaalista alumiinista että tukevasta raskaammasta valuraudasta. Tämä valaisin on käsinvalettu alumiinista, mikä tekee siitä helpon asentaa. Kestävä jauhemaalaus nykyaikaisella mattamustalla värillä antaa erittäin hyvän suojan ja monien iloksi helppohoitoisuuden, eikä tämä porttilyhty myöskään ruostu. Lasi on aitoa ja antaa mukavan hehkun pimeässä sisäänkäynnille tai portinvarteen. Todellinen klassikko, joka kestää aikaa! Lampun IP-numero on 23 ja se on CE-merkitty. Lampun pohja on posliinia ja siinä on kanta E27.

Korkeus

62

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

sockelplattans mått 14*14cm

Jännite

Watt

max 60

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Porttilyhty Läckö K: 70 cm”