Porttilyhty valurauta Haväng L K88 kuusikulmikas

549

Klassinen valurautainen porttilyhty. Nelikulmainen kanta 20 * 20 cm ja kokonaiskorkeus 88 cm. Tämä sisäänkäynnin valaisin on ilo silmälle.

K 88

Tuotenumero: 20007 koostuu: 2017 2002

Grindlykta gjutjärn Haväng L H88 sexkantig
Porttilyhty valurauta Haväng L K88 kuusikulmikas

549

Porttilyhty valurauta Haväng L K88 kuusikulmikas

Porttilyhty valurauta klassinen

Valurautainen, historiallisen kaunis porttilyhty menneen aikakauden viehätyksellä ja tunnelmalla on luotu uudelleen uudella mallilla. Valurautaiset porttilyhtymme ovat käsinvalettuja kiinteästä, laadukkaasta valuraudasta. Nämä valurautaiset porttilyhdyt ovat olleet olemassa vuosisatojen ajan ja upean materiaalinsa ansiosta ne kestävät sekä ajallisesti että ulkonäöltään. Valurauta vain kaunistuu vuosien kuluessa ja on helppohoitoinen.

Valurauta materiaalina

Valurautainen porttilyhty on kestävä ja tukeva seinävalaisin. Valurautatuotteemme maalataan ensin ruostesuojauksella ja sitten käsin mustalla mattapintaisella märällä lakalla, mikä antaa niille kauniin klassisen ulkomuodon. Valurautaiset valaisimet sopivat koosta riippuen hyvin niin taloon, pihalle kuin julkisiin ympäristöihinkin. Tarjoamme lyhtyjämme useassa eri koossa. Porttilyhtyjä on saatavilla eri versioina – neliömäisillä, pyöreillä tai kuusikulmaisilla ​​lyhtykoteloilla. Materiaali on joko kiinteää valurautaa tai kuparia/messinkiä.

Valurautarakenteinen porttilyhty

Porttivalaisimemme on hiekkavalettu täsmälleen samalla tavalla kuin aikoinaan tehtiin aloitettaessa tuotteiden valaminen. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä kaikki valuprosessin materiaalit, kuten hiekka ja muotit käytetään uudelleen.

Porttilyhdyissämme on E27-liitäntä, joka soveltuu myös LEDeille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Korkeus

88

Leveys

20*20cm basplatta

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Porttilyhty valurauta Haväng L K88 kuusikulmikas”

Lisätarvikkeet