Porttilyhty valurauta Hummelvik K78 kupari

595

Klassinen valurautainen porttilyhty. Nelikulmainen kanta 20 x 20 cm ja kokonaiskorkeus 78 cm. Ilo silmälle tulla kotiin tämän sisäänkäynnin valaistuksen luokse.

Lyhty on käsintehty kuparista ja valetuista messinkiyksityiskohdista, ja se on erittäin säänkestävä.

K 78

Tuotenumero: 20004 sisältää: 3002 2002

Grindlykta gjutjärn Hummelvik H78 koppar
Porttilyhty valurauta Hummelvik K78 kupari

595

Klassinen valurautainen porttilyhty

Valurautainen, historiallisen kaunis porttilyhty menneen aikakauden viehätyksellä ja tunnelmalla on luotu uudelleen uudella mallilla. Valurautaiset porttilyhtymme ovat käsinvalettuja massiivisesta laatuvaluraudasta. Nämä valurautaiset porttilyhdyt ovat olleet olemassa vuosisatojen ajan ja upean materiaalinsa ansiosta ne kestävät sekä ajallisesti että ulkonäöltään. Valurauta vain kaunistuu vuosien kuluessa ja on helppohoitoinen.

Valurauta materiaalina

Valurautainen porttilyhty on kestävä ja tukeva seinävalaisin. Valurautatuotteemme maalataan ensin ruostesuojauksella ja sitten käsin mustalla mattapintaisella märällä lakalla, mikä antaa niille kauniin klassisen ulkomuodon. Valurautaiset valaisimet sopivat koosta riippuen hyvin niin taloon, pihalle kuin julkisiin ympäristöihinkin. Tarjoamme lyhtyjämme useissa eri ko’oissa. Porttilyhtyjä on saatavilla eri versioina – neliömäisillä, pyöreillä tai kuusikulmaisilla lyhtykoteloilla. Materiaali on joko massiivista valurautaa tai kuparia/messinkiä.

Valurautaisen porttilyhdyn rakenne

Porttivalaisimemme on hiekkavalettu täsmälleen samalla tavalla, kuin tehtiin aloitettaessa tuotteiden valaminen. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä kaikki valuprosessin materiaalit, hiekka ja muotit käytetään uudelleen.

Porttilyhdyissämme on E27-liitäntä, joka soveltuu myös LED-valoille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Korkeus

78

Leveys

20*20cm basplatta

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Porttilyhty valurauta Hummelvik K78 kupari”

Lisätarvikkeet