Porttivalaisin Djursnäs K: 62cm

319

  • Kiinteästi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kaksi kertaa mattamustalla rakennevärillä kestävyyden takaamiseksi
  • IP 23, E27 kanta posliinia. CE-merkitty
  • Kanta: 14*14 cm Kokonaiskorkeus: 62 cm
Grindbelysning Djursnäs Höjd 62cm sexkantig
Porttivalaisin Djursnäs K: 62cm

319

Porttivalaisin Djursnäs K: 62cm

Porttivalaisin klassiseen tyyliin

Klassinen porttivalaisin antaa kutsuvan vaikutelman seinälle, porttipylväille tai sisäänkäynnille. Klassinen Djursnäs-porttilyhtymme on käsinvalettu kiinteästä alumiinista, ja lisäksi se on erittäin hyvin työstetty kaksinkertaisella mattapintaisella mustalla lakalla erinomaisen säänsuojan takaamiseksi.

Porttivalaisimen muotoilu

Tämä myymämme porttivalaisin on suunniteltu vanhoista malleista. Tämän tyyppisiä porttivalaisimia on ollut saatavana vuosisadan vaihteesta lähtien eri malleina. Klassinen lamppu kestää aikaa, ja vankan rakenteen ja hyvän materiaalin vuoksi se pysyy myös hienona. Valitse yksi porttivalaisimistamme, jos etsit sukupolvien ajan kestävää valaisinta!

Materiaali ja rakenne

Meiltä löytyy klassisia porttilyhtyjä sekä kevyemmästä alumiinista että raskaammasta valuraudasta. Tämä valaisin on käsinvalettu alumiinista, mikä tekee siitä helpon asentaa. Kestävä jauhemaalaus nykyaikaisella mustalla mattavärillä antaa erittäin hyvän suojan ja on monien iloksi helppohoitoinen, eikä tämä porttivalaisin myöskään ruostu. Lasi on aitoa ja antaa mukavan hehkun pimeässä sisäänkäynnin luona tai portin varressa. Todellinen klassikko, joka kestää aikaa! Lampun IP-numero on 23 ja se on CE-merkitty. Lampun runko on posliinia ja siinä on kanta E27.

Korkeus

62

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

sockelplattans mått 14*14cm

Jännite

Watt

max 60

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Porttivalaisin Djursnäs K: 62cm”