Porttivalaisin Maltesholm K:70 cm

549

  • Kiinteästi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kaksi kertaa mattamustalla rakennevärillä kestävyyden takaamiseksi
  • Aitoa lasia parhaan valonheijastuksen takaamiseksi
  • Lyhty kuparia ja messinkiä
  • Kanta: 20*20 cm kuusikulmikas Kokonaiskorkeus: 70 cm

a

Grindlampa Maltesholm Höjd 70cm konisk
Porttivalaisin Maltesholm K:70 cm

549

Porttivalaisin Maltesholm K:70 cm

Porttivalaisin klassista tyyliä

Porttivalaisin klassisessa elegantissa tyylissä antaa kutsuvan vaikutelman seinälle, porttipylväille tai sisäänkäynnille. Tyylikäs Maltesholm-ulkovalaisimemme on käsinvalettu kiinteästä messingistä ja siinä on kuparinen hattu, pieni torni päällä on messinkiä. Tämä porttivalaisin on uskomattoman hyvin valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Tämä on yksi myyntimenestyksistämme ja siitä on tullut erittäin suosittu, sillä siinä on hyvin hienoja yksityiskohtia ja monet pitävät sen pyöreästä muodosta.

Porttivalaisimen muotoilu

Tämä myymämme porttivalaisin on suunniteltu vanhoista malleista. Tämän tyyppisiä porttilyhtyjä on ollut saatavilla vuosisadan vaihteesta lähtien eri malleina. Klassinen lamppu kestää aikaa, ja vankan rakenteen ja hyvän materiaalin vuoksi se myös pysyy hienona. Valitse jokin porttivalaisimistamme, jos etsit sukupolvien ajan kestävää valaisinta!

Materiaali ja rakenne

Maltesholm on valettu kiinteästä messingistä, kiinnittäen itse lyhty ja kiinnike kantaan. Hattu on valmistettu kuparista ja torni on kiinteää messinkiä. Lampussa on hyvin muotoillut yksityiskohdat, jotka tuovat lamppuun jotain ylimääräistä. Tämä porttivalaisin vain kaunistuu vuosien kuluessa! Lasi on aitoa ja antaa mukavan hehkun pimeässä sisäänkäynnille tai portinvarteen. Todellinen klassikko, joka kestää aikaa! Lampun IP-numero on 23 ja se on CE-merkitty. Lampun pohja on posliinia ja siinä on pistoke E27.

tuotenumero: 1048 (sisältää 3017 3002)

Korkeus

70

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

sockelplattans mått 14*14cm

Jännite

Watt

max 60

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Porttivalaisin Maltesholm K:70 cm”