Pylväslyhty valurautaa Tammerfors 320cm

1895

  • Kiinteää valurautaa
  • Tyyli vuosisadan vaihteesta
  • kuusikulmainen lyhty+askeltappi
  • CE IP23 E27
  • K 320cm
Gjutjärn lyktstolpe Tammerfors 320cm
Pylväslyhty valurautaa Tammerfors 320cm

1895

Tuotetunnus (SKU): 20031 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Pylväslyhty valurautaa Tammerfors 320cm

Valurautainen lyhtypylväs klassikko

Tämä mallistomme valaisin on huolella valmistettu tuleville sukupolville. Tällaiset klassiset lyhtypylväät ovat valaisseet kadut, aukiot, puistot, puutarhat ja talot vuosisatojen ajan. Tyyli on elegantti ja houkutteleva. Valurautainen pylväsvalaisin on vankka valaisin, joka koristaa paikkansa pitkään!

Materiaalit ja rakenne

Valopylväämme ovat valmistettu kiinteästä laadukkaasta valuraudasta. Ne on valettu käsin, vanhalla tavalla hiekkamuotteissa, kuten on tehty vuosisatojen ajan. Valaisin ja pylväs – kaikki on valettu valurautaan, jopa pienet yksityiskohdat, kuten ylempi torni ja jalkatappi. Koko ulkovalaistus maalataan korroosionestomaalilla ja sitten käsin mattamustalla märkälakalla oikean vanhanaikaisen tunnelman saavuttamiseksi näissä klassisissa lampuissa. Kaikki pylväämme toimitetaan kolmessa osassa. Lyhdyn pohjassa on E27-kanta, joka käy erinomaisesti LED-valojen kanssa. Lamppu on CE-merkitty

Lyhtypylväs eri lyhtyosilla

Valurautapylväillemme voi valita erilaisia lyhtyjä. Meillä on pyöreitä lyhtyjä, jotka on valmistettu kuparista ja messingistä. Pyöreät lyhdyt olivat hyvin yleisiä 1900-luvun alussa, noin vuosisadan vaihteessa. Neliö- ja kuusikulmaiset lyhdyt ovat klassisia ja kauniita ja täysin kiinteää valurautaa. Lasi on aitoa ja heijastaa lampun valoa kauniisti. Meillä on myös lyhtyjä, jotka on valettu messinkiin ja joissa on kuparihattu, erittäin elegantti ja tyylikäs yhdessä kauniin valurautapylvään kanssa. Valitse mieleisesi ja makusi mukainen lampunvarjostin, kaikki valaisimemme kestävät sekä materiaalin, että tyylin suhteen!

Korkeus

320

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

Kablage och fundament ingår ej

Jännite

Watt

max 75

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pylväslyhty valurautaa Tammerfors 320cm”

Lisätarvikkeet