Seinälamppu julkisivuvalaisin valurauta Stadsholmen M K:82cm

695

Seinälamppu / julkisivuvalaisin on valurautaa ja lyhtyosa kuparia ja messinkiä. Varjostimen kartiomaisella muodolla on historiaa 1900-luvun alusta, jolloin pyöreät varjostimet olivat yleisiä. Uskomattoman kaunista käsityötä. Lampussa on E27-kanta ja se toimii LED-valona. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Kokonaiskorkeus 82 cm, syvyys 48 cm. Tämä lyhty on saatavana myös suurena versiona

art nro 20017 ( koostuu 3002 2009)

Vägglykta fasadbelysning gjutjärn Stadsholmen M H:82cm
Seinälamppu julkisivuvalaisin valurauta Stadsholmen M K:82cm

695

Seinälamppu julkisivuvalaisin klassinen

Seinälamppu julkisivuvalaisin valuraudasta, historiallisesti kaunis seinävalaisin, jossa on viehätysvoimaa ja menneen ajan tunnelmaa. Seinävalaisimet ovat käsinvalettua kiinteää laatuvalurautaa. Valurautaiset julkisivuvalaistuksen mallimme esikuvat ovat olleet olemassa vuosisatojen ajan ja upean materiaalin ansiosta valaisimemme kestävät sekä ajallisesti että ulkonäöltään. Valurauta kaunistuu vuosien varrella ja on helppo huoltaa.

Valurauta materiaalina

Seinävalaisin valuraudasta on kestävä ja vankka seinävalaisin. Julkisivuvalaistuksemme maalataan ensin ruosteenestolla ja sitten käsin mustalla mattapintaisella lakalla, mikä antaa niille kauniin klassisen ilmeen. Valurautalamput sopivat koosta riippuen taloon, maatiloille tai julkiseen ympäristöön. Tarjoamme monia erikokoisia seinävalaisimia. Lyhtyä on saatavana eri versioina – nelikulmaisina, pyöreinä tai kuusikulmaisina. Materiaali on joko kiinteää valurautaa tai kuparia/messinkiä.

Valurautavalaisimen rakenne

Seinävalaisimemme on valettu hiekassa samalla tavalla kuin tehtiin silloin, kun valu aloitettiin. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska kaikki materiaalit, hiekka ja valuprosessissa olevat muotit hoidetaan ja käytetään uudelleen.

Seinävalaisimissamme on E27-kanta, joka soveltuu myös LED -valoille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Korkeus

82 total höjd ink fäste och lykthus

Syvyys

48

Ikkuna

Äkta glas ingår i denna lampa

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Watt

max 75

mukana valonlähde

Pohja

E27

Jännite

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinälamppu julkisivuvalaisin valurauta Stadsholmen M K:82cm”

Lisätarvikkeet