Seinälamppu Uppsala H:69 cm

289

Seinälamppu Uppsala on klassinen ja laadukkaasti valettu vuosisadan vaihteen muotoilua hyväksi käyttäen, mikä antaa sille ajattoman ulkonäön. CE-merkitty.

Mitat:

Korkeus 69 cm, halkaisija 34 cm

Tuotenumero: 1002, muodostuu 3031 3006

Vägglampa utebelysning Uppsala H69cm
Seinälamppu Uppsala H:69 cm

289

Klassinen seinälamppu

Tämä seinävalaisimemme on valmistettu vahvasta materiaalista ja on kokonaan valettua alumiinia. Muotoiluun on haettu inspiraatiota vuosisadan vaihteen hengestä, mikä antaa valaisimelle ajattoman ulkonäön, johon silmä ei väsy. Kulkuvalo, joka sopii niin linnaan kuin majaankin.

Valaisimen materiaali

Ulkovalaisin on valmistettu käsinvaletusta alumiinista, ja kevyt valaisin on helppo kiinnittää seinään. Valaisin on parhaan suojan saamiseksi jauhelakattu kahteen kertaan mattamustalla värillä, mikä tuo siihen myös vanhan ajan vaikutelmaa. Tämä valaisin on pidetty, koska se ei materiaalinsa vuoksi altistu ruosteelle ja on helppohoitoinen, eli seinälyhty usealle sukupolvelle!

Valaisimen muoto

Ulkovalossamme on nelikulmainen lyhty, ja sen aito lasi heijastaa valon kauniisti. Kaunis ja koristeellinen seinäkiinnitin on melkeinpä lyhdyllä varustettu koru talosi julkisivulla. Tällainen julkisivuvalaistus vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla muodollaan. Klassisessa seinävalaisimessa on E27-kanta, ja valaisin on LED-sopiva.

Korkeus

67

Syvyys

34

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinälamppu Uppsala H:69 cm”