Seinälyhty julkisivuvalaistus valurauta Stadsholmen L K92cm

549

Seinälyhty / julkisivuvalaistus valurautaa ja lyhtykotelo kuparia ja valettua messinkiä. Lyhtykotelon kartiomaisella muodolla on historiansa 1900-luvun alusta, jolloin pyöreät lyhtykotelot olivat yleisiä. Uskomattoman kaunista käsityötä. Lampussa on E27-liitäntä ja se soveltuu LEDeille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Kokonaiskorkeus 92 cm, syvyys 50 cm. Tämä lyhty on saatavana myös keskikokoisena

tuotenumero 20018 (koostuu 3003 2009)

Vägglykta fasadbelysning gjutjärn Stadsholmen L H92cm
Seinälyhty julkisivuvalaistus valurauta Stadsholmen L K92cm

549

Seinälyhty julkisivuvalaistus klassinen

Valurautainen, historiallisen kaunis seinälyhty menneen aikakauden viehätyksellä ja tunnelmalla on luotu uudelleen uudella mallilla. Valurautaiset seinälyhtymme ovat käsinvalettuja massiivisesta laatuvaluraudasta. Valurautaiset valaisimet ovat olleet olemassa vuosisatojen ajan ja upean materiaalinsa ansiosta ne kestävät sekä ajallisesti että ulkonäöltään. Valurauta vain kaunistuu vuosien kuluessa ja on helppohoitoinen.

Valurauta materiaalina

Valurautainen seinälyhty on kestävä ja tukeva seinävalaisin. Julkisivuvalaisimemme maalataan ensin ruostesuojauksella ja sitten käsin mustalla mattapintaisella märällä lakalla, mikä antaa niille kauniin klassisen ulkomuodon. Valurautaiset valaisimet sopivat koosta riippuen hyvin niin taloon, pihalle kuin julkisiin ympäristöihinkin. Tarjoamme lyhtyjämme useassa eri koossa. Lyhtyjä on saatavilla eri versioina – neliömäisillä, pyöreillä tai kuusikulmaisilla lyhtykoteloilla. Materiaali on joko massiivista valurautaa tai kuparia/messinkiä.

Valurautaisen seinälyhdyn rakenne

Seinälyhtymme on hiekkavalettu täsmälleen samalla tavalla kuin tehtiin aloitettaessa tuotteiden valaminen. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä kaikki valuprosessin materiaalit, kuten hiekka ja muotit käytetään uudelleen.

Seinävalaisimissamme on E27-liitäntä, joka soveltuu myös LEDeille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Korkeus

92 total höjd ink fäste och lykthus

Syvyys

50

Ikkuna

Äkta glas ingår i denna lampa

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Watt

max 75

mukana valonlähde

Pohja

E27

Jännite

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinälyhty julkisivuvalaistus valurauta Stadsholmen L K92cm”

Lisätarvikkeet