Seinälyhty valurauta Näset korkeus 60 cm

439

Valurautainen kiinteä seinälyhty on käsinvalettu massiivisesta valuraudasta. Vankka rakenne, joka kestää aikaa. Maalattu ensin ruosteenestovärillä ja sen jälkeen käsin mustalla mattapintaisella märällä lakalla oikean historiallisen tunnelman aikaansaamiseksi. Aito lasi heijastaa mukavasti lampun valoa pimeässä. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä. Lampun pohjassa on E27-liitäntä, joka soveltuu myös LEDeille.

Syvyys 21 cm, kokonaiskorkeus 60 cm

Vägglykta gjutjärn Näset höjd 60cm
Seinälyhty valurauta Näset korkeus 60 cm

439

Klassinen valurautainen seinälyhty

Valurautainen, historiallisen kaunis seinävalaisin menneen aikakauden viehätyksellä ja tunnelmalla on luotu uudelleen uudella mallilla. Valurautaiset seinävalaisimemme ovat käsinvalettuja massiivisesta laatuvaluraudasta. Nämä valurautaiset seinälyhdyt ovat olleet olemassa vuosisatojen ajan ja upean materiaalinsa ansiosta ne kestävät sekä ajallisesti että ulkonäöltään. Valurauta vain kaunistuu vuosien kuluessa ja on helppohoitoinen.

Valurauta materiaalina

Valurautainen seinälyhty on kestävä ja tukeva seinävalaisin. Valurautatuotteemme maalataan ensin ruostesuojauksella ja sitten käsin mustalla mattapintaisella märällä lakalla, mikä antaa niille kauniin klassisen ulkomuodon. Valurautavalaisimet sopivat koosta riippuen hyvin niin taloon, pihalle kuin julkisiin ympäristöihinkin. Tarjoamme seinälyhtyjämme useassa eri koossa. Lyhtyjä on saatavilla eri versioina – neliömäisillä, pyöreillä tai kuusikulmaisilla lyhtykoteloilla. Materiaali on joko massiivista valurautaa tai kuparia/messinkiä.

Valurautaisen seinälyhdyn rakenne

Seinälyhtymme on hiekkavalettu täsmälleen samalla tavalla kuin tehtiin aloitettaessa tuotteiden valaminen. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä kaikki valuprosessin materiaalit, kuten hiekka ja muotit käytetään uudelleen.

Seinävalaisimissamme on E27-liitäntä, joka soveltuu myös LEDeille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Korkeus

60cm

Syvyys

21cm

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinälyhty valurauta Näset korkeus 60 cm”

Lisätarvikkeet