Seinälyhty valurautaa Lejonbacken korkeus 72 cm

595

Valurautainen seinälyhty on käsinvalettu massiivisesta valuraudasta. Vankka ja kestävä rakenne, joka kestää aikaa ja kulutusta. Sukupolvien ajan kestävä seinävalaisin. Maalattu ensin ruosteenestovärillä ja sen jälkeen käsin mustalla mattapintaisella märällä lakalla, jotta voidaan taata oikea historiallinen tunnelma. Oikea lasi heijastaa mukavasti lampun valoa pimeässä. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä. Lampun pohjassa on E27-liitäntä, joka soveltuu myös LED-lampuille.

Syvyys 45 cm, kokonaiskorkeus kannalla ja lyhdyllä 72 cm

tuotenumero: 20019 (sisältää 2016 2009)

Vägglykta gjutjärn Lejonbacken höjd 72cm
Seinälyhty valurautaa Lejonbacken korkeus 72 cm

595

Seinälyhty valurautaa klassinen seinävalaisin

Valurautainen, historiallisen kaunis seinälyhty menneen aikakauden viehätyksellä ja tunnelmalla on luotu uudelleen uudella mallilla. Valurautaiset seinävalaisimemme ovat käsinvalettuja massiivisesta laatuvaluraudasta. Nämä valurautaiset seinälyhdyt ovat olleet olemassa vuosisatojen ajan ja upean materiaalinsa ansiosta ne kestävät sekä ajallisesti että ulkonäöltään. Valurauta vain kaunistuu vuosien kuluessa ja on helppohoitoinen.

Valurauta materiaalina

Valurautainen seinälyhty on kestävä ja tukeva seinävalaisin. Valurautatuotteemme maalataan ensin ruostesuojauksella ja sen jälkeen käsin mustalla mattapintaisella märällä lakalla, mikä antaa niille kauniin klassisen ulkomuodon. Valurautaiset valaisimet sopivat koosta riippuen hyvin niin taloon, pihalle kuin julkisiin ympäristöihinkin. Tarjoamme seinälyhtyjämme useissa eri koissa. Lyhtyjä on saatavilla eri versioina – nelikulmaisilla, pyöreillä tai kuusikulmaisilla rungoilla. Materiaali on joko massiivista valurautaa tai kuparia/messinkiä.

Valurautaisen seinälyhdyn rakenne

Seinälyhtymme on hiekkavalettu täsmälleen samalla tavalla kuin tehtiin aloitettaessa tuotteiden valaminen. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä kaikki valuprosessin materiaalit, hiekka ja muotit, käytetään uudelleen.

Seinävalaisimissamme on E27-liitäntä, joka soveltuu myös LED-lampuille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Korkeus

72cm total höjd ink fäste och lykthus

Syvyys

45

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinälyhty valurautaa Lejonbacken korkeus 72 cm”

Lisätarvikkeet