Seinävalaisin Haga kupari pyöreä K: 80 cm

549

Seinävalaisin Haga on klassinen ja kiinteä käsinvalettu valaisin, joka on valmistettu vanhan kaasulampun mukaan. Se on suunniteltu vanhojen vuosisadan vaihteen mallien mukaisesti, ja siksi sillä on ajaton tyyli. CE-merkitty.

Mitat:

K 80 cm S 45 cm

Tuote nro: 1018, koostuu 3020 3002:sta

Vägglampa Haga koppar rund H:80cm
Seinävalaisin Haga kupari pyöreä K: 80 cm

549

Seinälamppu Haga klassiseen tyyliin

Seinävalaisimemme on valmistettu kiinteästä materiaalista ja valettu kokonaan alumiinista. Muotoilussa on käytetty esikuvana vuosisadan vaihteen malleja, mikä antaa ajattoman tyylin, johon ei kyllästy. Julkisivuvalaisin sopii niin kartanoihin kuin mökkeihinkin.

Materiaali

Ulkovalaisin on valmistettu kiinteästä käsinvaletusta alumiinista, mikä tekee valaisimesta helpon kiinnittää seinään. Seinälyhdyn kannessa on kuparia, muissa yksityiskohdissa messinkiä. Seinälamppu on suosittu, koska materiaali on ruostumatonta. Se on myös hyvin helppohoitoinen, sukupolvien ajan kestävä valaisin!

Muoto

Seinälamppu on kartiomainen lyhty ja siinä on oikeaa lasia, joka tuo kauniin valokaaren. Kauniista koristellusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste lyhdyllä julkisivullesi. Lyhty, joka vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Julkisivulyhdyssä on posliinipohja E27-kannalla. LED-valoja voidaan myös hyvin käyttää valaisimissamme.

Korkeus

80

Syvyys

45

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinävalaisin Haga kupari pyöreä K: 80 cm”

Lisätarvikkeet