Seinävalaisin Kungsparken K: 78 cm

549

  • Kiinteästi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kaksi kertaa mattamustalla rakenteella kestävyyden takaamiseksi
  • Lyhty kuparia ja massiivista messinkiä.
  • IP 23, E27 pohja posliinia. CE-merkitty
  • K 78 cm S 36 cm
Vägglykta koppar mässing Kungsparken rund H78cm
Seinävalaisin Kungsparken K: 78 cm

549

Seinävalaisin kupari Kungsparken

Tämä klassinen seinävalaisin kuparia on vanhaan tyyliin valmistettu kiinteästä materiaalista ja varsi on kokonaan alumiinista valettu. Lyhty on kuparia ja massiivista messinkiä. Muotoiluun on otettu esikuvana inspiraatiota vuosisadan vaihteen kaasulampusta, joka antaa ajattoman tyylin, johon ei kyllästy. Tämä seinävalaisin sopii niin kartanoihin kuin mökkeihinkin.

Materiaali

Seinälyhty on valmistettu kiinteästä kuparista ja messingistä. Varsi on massiivivalettua alumiinia, mikä tekee valaisimesta helpon kiinnittää seinään. Seinänvarsi on vanhaa tyyliä ja on jauhemaalattu kahdella kierroksella parhaan suojan saavuttamiseksi mattamustalla rakenteella. Kaikki aidon vanhanajan tunnelman saamiseksi. Tämä klassinen seinävalaisin on suosittu, koska materiaali ei aiheuta ruostumista. Se on hyvin helppohoitoinen, sukupolvien ajan kestävä seinävalaisin!

Muoto

Tämä kuparinen seinävalaisin on vanhaan tyyliin kartiomainen ja siinä on oikea lasi, joka antaa kauniin valokaaren. Kauniista kaarevasta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste lyhtykotelolla. Seinälamppu, joka kerää katseita yksinkertaisella ja todellisella klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. LED-valoja voidaan myös käyttää hyvin valaisimissamme. Klassinen alumiinista valettu ulkovalaisimemme on todella hieno ja korkealaatuinen, josta tulee helmi julkisivullesi.

Korkeus

70

Syvyys

38

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinävalaisin Kungsparken K: 78 cm”