Seinävalaisin Norrköping korkeus 70 cm

549

  • Kestävä muotoilu valettu vuosisadan vaihteen designilla
  • lakattu kahdesti mattamustalla kestävyyden takaamiseksi
  • Lyhty kuparia ja kiinteää messinkiä
  • IP 23, E27-kanta posliinista. CE-merkitty
  • korkeus 70 cm, syvyys 38 cm
Vägglykta koppar mässing Norrköping rund H70cm
Seinävalaisin Norrköping korkeus 70 cm

549

Seinävalaisin kupari Norrköping

Tämä klassinen vanhanaikainen kuparinen seinälyhty on valmistettu kestävästä materiaalista ja valettu kokonaan alumiiniin. Lyhty on kuparia ja messinkiä. Mallia on otettu muutamasta vuosisadan vaihteen inspiroimasta kaasulampusta, joka antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että majoihin.

Materiaali

Seinävalaisin on valmistettu kestävästä kuparista ja messingistä. Varsi on valettua alumiinia, mikä tekee valaisimesta helpon kiinnittää seinään. Seinänvarsi on vanhanaikainen ja jauhemaalattu kahdella kerroksella parhaan suojan saavuttamiseksi. Mattamusta rakenne aidon vanhanaikaisen tunnelman tavoittamiseksi. Tämä klassinen seinävalaisin on suosittu, koska materiaali ei aiheuta sen ruostumista ja se on huoltovapaa. Seinävalaisin monelle sukupolvelle!

Muotoilu

Tämä vanhanaikainen seinävalaisin on kartiomainen ja siinä on aito lasi, joka tuo kauniin kevyen valokeilan. Kauniista suorasta seinätelineestä tulee hieno koriste talosi julkisivulle, joka houkuttelee katseita yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. Myös LED-valoja voidaan käyttää valaisimissamme. Klassinen valettu alumiinivalaisimemme on todella korkealaatuinen, ja siitä tulee koriste talosi julkisivulle.

Korkeus

70

Syvyys

38

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinävalaisin Norrköping korkeus 70 cm”