Seinävalaisin Solsidan K: 55 cm

289

  • Jykevästi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kahdesti mattamustalla rakennevärillä kestävyyden takaamiseksi
  • IP 23, E27-kanta posliinista. CE-merkitty
  • K 55 cm S 18 cm
Vägglampa Solsidan fast klassisk H:55cm
Seinävalaisin Solsidan K: 55 cm

289

Seinävalaisin Solsidan

Tämä klassinen ja vanhanaikaiseen tyyliin valettu seinävalaisin on valmistettu kestävästä materiaalista ja kokonaan alumiinista. Suunnittelu on otettu vuosisadan vaihteen malleista, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että majoihin.

Materiaali

Seinävalaisin on valmistettu jykevästä käsivaletusta alumiinista, mikä tekee valaisimesta helpon kiinnittää seinään. Vanhanaikainen seinävalaisin on jauhemaalattu kahdella kerroksella parhaan suojan saamiseksi, mattamusta rakenneväri antaa aidon vanhanaikaisen tunnelman. Tämä klassinen seinävalaisin on suosittu, koska materiaali ei aiheuta ruostumista ja se on huoltovapaa. Seinävalaisin monelle sukupolvelle!

Muotoilu

Tämä vanhanaikainen valettu seinävalaisin on tasaisen neliön muotoinen seinämalli. Lyhdyssä on aitoa lasia, joka tuottaa kauniin kevyen valokeilan. Kaunis ja tyylikäs seinävalaisin on hieno koriste talosi julkisivulla. Seinälyhty houkuttelee katseita yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. Myös LED-valoja voidaan käyttää valaisimissamme. Klassinen valettu alumiinivalaisimemme on todella hieno ja korkealaatuinen, mikä parantaa julkisivusi tunnetta.

Korkeus

55cm

Syvyys

18cm

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinävalaisin Solsidan K: 55 cm”