Seinävalaisin valurauta Kungsholmen korkeus 92cm

595

Seinävalaisin on käsivalettu kiinteästä valuraudasta. Vakaa ja kestävä rakenne, joka kestää aikaa – seinävalaisin monelle sukupolvelle. Maalattu korroosionestomaalilla ja sitten käsin mustalla mattapintaisella lakalla oikean historiallisen tunnelman aikaansaamiseksi. Aito lasi heijastaa mukavasti lampun valoa pimeässä. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä. Lampun pohjalla on E27 kanta, joka sopii myös LED-valoihin.

Syvyys 48cm, kokonaiskorkeus kiinnikkeellä ja lyhdyllä 92cm

art nro: 20014 (koostuu 2014 2009)

Vägglykta gjutjärn Kungsholmen höjd 92cm
Seinävalaisin valurauta Kungsholmen korkeus 92cm

595

Seinävalaisin valurautaa klassinen seinävalaisin

Historiallisen kaunis valurautainen seinävalaisin, jossa on viehätystä ja menneen aikakauden tunnelmaa. Valurautaiset seinävalaisimet on valettu käsin korkealaatuisesta valuraudasta. Nämä valurautaiset seinävalaisimet ovat olleet olemassa vuosisatojen ajan ja upean materiaalin ansiosta ne kestävät sekä ajallisesti, että ulkonäöltään. Valurauta kaunistuu vuosien varrella ja on helppo huoltaa.

Valurauta materiaalina

Valurauta seinävalaisin on kestävä ja kiinteä seinävalaisin. Valurautatuotteemme maalataan ensin ruosteenestolla ja sitten käsin mustalla mattapintaisella märällä lakalla, mikä antaa niille kauniin klassisen ilmeen. Valurautalamput soveltuvat koosta riippuen taloihin, pihoille tai julkisiin tiloihin. Tarjoamme monia erikokoisia seinävalaisimia. Lyhtyjä on saatavana eri versioina – neliönmuotoisina, pyöreinä tai kuusikulmaisina ​​lyhtytaloina. Materiaalit ovat joko kiinteää valurautaa tai kuparia/messinkiä.

Valurautaisen seinävalaisimen rakenne

Seinävalaisimemme on valettu hiekkaan samalla tavalla kuin silloin, kun tuotanto aikoinaan alkoi. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska kaikki materiaalit, kuten hiekka ja valuprosessissa olevat muotit hoidetaan ja käytetään uudelleen.

Seinävalaisimissamme on E27 kanta, joka soveltuu myös LED-valoille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä

Korkeus

92 total höjd ink fäste och lykthus

Syvyys

48

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinävalaisin valurauta Kungsholmen korkeus 92cm”

Lisätarvikkeet