Simrishamn K: 82 cm

329

  • Kiinteästi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kaksi kertaa mattamustalla rakenteella kestävyyden takaamiseksi
  • IP 23, E27 pohja posliinia. CE-merkitty
  • K 82 cm S 40cm
Väggbelysning Simrishamn klassisk 6k H82cm
Simrishamn K: 82 cm

329

Seinävalaisin Simrishamn kuusikulmikas

Simrishamn-seinävalaisin on valmistettu kestävästä materiaalista ja valettu kokonaan kiinteästä alumiinista. Muotoilussa on käytetty esikuvana vuosisadan vaihteen malleja, mikä antaa ajattoman tyylin, johon ei kyllästy. Tämä seinävalaisin sopii niin kartanoihin kuin mökkeihinkin.

Materiaali ulkovalaisimessamme

Varsi ja lyhty on valmistettu kiinteästä käsinvaletusta alumiinista, mikä tekee julkisivulyhdystä helpon kiinnittää seinään. Julkisivuvalaisin on jauhemaalattu kahteen kertaan mattamustalla rakennevärillä parhaan suojan saamiseksi ja aidon vanhanajan tunnelman saavuttamiseksi. Tämä klassinen seinävalaisin on suosittu, koska materiaali on ruostumatonta. Se on myös hyvin helppohoitoinen, sukupolvien ajan kestävä julkisivuvalaisin. Klassinen julkisivuvalaisin on kaunis sisäänkäynnilläsi esimerkiksi pariovien vieressä.

Muoto

Seinävalaisimessamme on kuusikulmikas lyhty, jonka päällä on kaunis torni. Oikea lasi antaa kauniin valokaaren. Kaarevasta käsinvaletusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste lyhdyllä julkisivullesi. Julkisivuvalaisin, joka vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. LED-valoja voi myös hyvin käyttää valaisimissamme.

Korkeus

82

Syvyys

40

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Simrishamn K: 82 cm”