Solbacka K: 74 cm

329

  • Kiinteästi valettu vuosisadan vaihteen muotoilulla
  • lakattu kaksi kertaa mattamustalla rakenteella kestävyyden takaamiseksi.
  • IP 23, E27 pohja posliinia. CE-merkitty
  • K 74 cm S 40 cm
Väggbelysning Solbacka klassisk 4k H74cm
Solbacka K: 74 cm

329

Seinävalaistus Solbacka nelikulmikas

Solbacka-seinävalaisin on valmistettu kiinteästä materiaalista ja valettu kokonaan kiinteästä alumiinista. Muotoilussa on käytetty esikuvana vuosisadan vaihteen malleja, mikä antaa ajattoman tyylin, johon ei kyllästy. Tämä seinävalaisin sopii niin kartanoihin kuin mökkeihinkin.

Materiaalit seinävalaistuksessamme

Varsi ja lyhty on valmistettu kiinteästä käsinvaletusta alumiinista, mikä tekee lyhdyn helpoksi kiinnittää seinään. Julkisivuvalaisin on jauhemaalattu kahteen kertaan mattamustalla rakennevärillä parhaan suojan saamiseksi ja aidon vanhanajan tunnelman saavuttamiseksi. Tämä klassinen lamppu on suosittu, koska materiaali on ruostumatonta. Se on myös hyvin helppohoitoinen, sukupolvien ajan kestävä seinälyhty. Klassinen julkisivuvalaisin on kaunis sisäänkäynnilläsi esimerkiksi pariovien vieressä.

Muoto

Seinävalaisimessamme on nelikulmikas lyhty, jonka päällä on kaunis torni. Oikea lasi antaa kauniin valokaaren. Kaarevasta käsinvaletusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koriste lyhtykotelolla julkisivullesi. Julkisivuvalaistus, joka vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla. LED-valoja voidaan myös hyvin käyttää valaisimissamme.

Korkeus

74

Syvyys

40

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solbacka K: 74 cm”