Solberga klassinen, K:60cm

319

  • Klassinen valaisin, kestävästi valettu.
  • Kaksinkertainen mattamusta rakennevärilakka.
  • CE-merkitty, IP23
  • K: 60cm, S: 35cm, varren tuen halkaisija 12 cm.
utelampa
Solberga klassinen, K:60cm

319

Klassinen ulkovalaisin Solberga

Solberga ulkovalaisin on klassinen julkisivuvalo, valmistettu kestävästä valetusta alumiinista. Muotoilu hakee vanhan ajan henkeä, minkä ansioista valaisimen ajattomaan ulkoasuun ei kyllästy. Tämä seinälyhty sopii niin linnaan kuin majaankin.

Ulkovalaisimemme materiaali

Sekä varsi että lyhty on valmistettu käsinvaletusta alumiinista, ja kevyt valaisin on helppo kiinnittää seinään. Valaisin on parhaan suojan saamiseksi jauhelakattu kahteen kertaan mattamustalla värillä vanhan ajan vaikutelman saavuttamiseksi. Tämä valaisin on pidetty, koska se ei materiaalinsa vuoksi altistu ruosteelle ja on helppohoitoinen, eli seinälyhty usealle sukupolvelle. Klassinen kulkuvalaistus on kaunis esimerkiksi pariovisen sisäänkäynnin yläpuolella tai sivuilla.

Muoto

Riippuvalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis koriste. Aito lasi luo kauniin valon. Taivutettu, käsinvalettu seinäkiinnitin on melkeinpä lyhdyllä varustettu koru talosi julkisivulla. Tällainen julkisivuvalaistus vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla muodollaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliininen E27-kanta, ja valaisin on LED-sopiva.

Korkeus

60cm

Syvyys

35

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solberga klassinen, K:60cm”