Sundre klassinen K:70cm

329

  • Klassinen valettu valaisin.
  • Mattamusta struktuuriväri lakattu 2 kertaa.
  • CE merkitty ja IP 23
  • K: 70cm S: 33cm Varren kiinnike 21 * 8,5cm
utelampa
Sundre klassinen K:70cm

329

Klassinen ulkovalaisin Sundre

Sundre ulkovalaisin on klassinen julkisivulyhty, joka on valmistettu kiinteästä materiaalista ja on täysin valettu kestävästä alumiinista. Suunnittelu on otettu vuosisadan vaihteen malleista, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että mökkeihin.

Seinävalaisimemme materiaalit

Varsi ja lyhty ovat valmistettuja kiinteästä käsinvaletusta alumiinista, mikä tekee ulkovalaistukseta helpon kiinnittää seinään. Julkisivuvalaisin on jauhelakattu kahdella kerroksella mattamustaa tekstuurivärilakkaa parhaan suojan ja vanhanaikaisen aidon tunnelman saamiseksi. Tämä klassinen lamppu on suosittu, koska materiaali ei ruostu ja on huoltovapaa, seinävalaisin monelle sukupolvelle. Tämä klassinen seinävalaisin on kaunis monissa paikoissa, esim. ovien yläpuolella, ovien vieressä sisäänkäynnillä tai talon julkisivulla.

Muotoilu

Riippuvalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis torni. Aito lasi tuottaa kauniin valokeilan. Tyylikäs käsinvalettu seinäkiinnike on hieno koriste julkisivulle ja houkuttelee silmiä yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Tässä ulkovalaistuksessa on posliinipohja E27-liitännällä, ja valaisimissamme on myös mahdollista käyttää LED-valoja.

Korkeus

70cm total höjd ink fäste och lykthus

Syvyys

33cm

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sundre klassinen K:70cm”