Valurautainen lyhtypylväs Gränna, 245 cm

1295

  • Valettu kestävästi valuraudasta
  • Vuosisadan vaihteen tyyli
  • Klassinen lyhty kuparista ja messingistä
  • CE IP23 E27
  • Korkeus 245 cm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 20036 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valurautainen lyhtypylväs Gränna, 245 cm

Klassinen lyhtypylväs valuraudasta

Kokoelmamme valurautaiset lyhtypylväät ovat laadukkaita valaisimia, jotka kestävät sukupolvien yli. Tällaiset lyhtypylväät ovat valaisseet vuosisatojen ajan koteja, toreja, puistoja, puutarhoja ja taloja. Valaistus on tyylikäs ja näyttävä ja tämä vankasta valuraudasta valmistettu lyhtypylväs tulee koristamaan sijoituspaikkaansa kauan!

Materiaali ja rakenne

Tuotteemme on valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta käsin valaen perinteisellä hiekkamuottitekniikalla. Lyhdyn ja pylvään lisäksi myös pienet yksityiskohdat, kuten yläosa koriste ja jalan kiinnitys ovat valurautaa. Kaikki ulkovalaisimemme on käsitelty ruosteenestolla ja sen jälkeen lakattu mattamustalla, kosteutta hylkivällä lakalla vanhan tunnelman aikaansaamiseksi. Kaikki lyhtypylväät toimitetaan kolmessa osassa. Lyhdyssä on E27-liitäntä, joten myös LED-valojen käyttö onnistuu hyvin. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Valurautainen lyhtypylväs eri lyhdyillä

Voit valita valaisimen lyhtyosan eri vaihtoehdoista. Pyöreät lyhtymme on valmistettu kuparista ja messingistä. Pyöreät lyhdyt olivat hyvin tavallisia 1900-luvun alussa, vuosisadan vaihteessa. Neli- ja kuusikulmaiset lyhdyt ovat klassisen kauniita ja tehty kestävästä valuraudasta. Lasiosat ovat aitoa lasia, ja ne peilaavat kauniisti lyhdyn valoa. Osa lyhdyistämme on valmistettu messingistä, ja niissä on kuparinen hattu. Nämä lyhdyt sopivat tyylikkäästi yhteen kauniin valurautapylvään kanssa. Voit siis valita lyhdyn makusi mukaan. Yhteistä kaikille valaisimillemme on se, että ne kestävät aikaa sekä materiaalin että ulkonäön suhteen!

Korkeus

24,5

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

Kablage och fundament ingår ej

Jännite

Watt

max 75

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valurautainen lyhtypylväs Gränna, 245 cm”