Valurautainen porttilyhty Herråkra, korkeus 70 cm

449

  • Klassinen porttilyhty valuraudasta.
  • Nelikulmainen runko 20 cm x 20 cm, kokonaiskorkeus 70 cm.
  • Tuotenumero: 20012, koostuu: 2016 + 2001
Valurautainen porttilyhty Herråkra, korkeus 70 cm

449

Tuotetunnus (SKU): 20012 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valurautainen porttilyhty Herråkra, korkeus 70 cm

Klassinen porttilyhty valuraudasta

Valurautainen porttilyhty uudella muotoilulla. Historiaa henkivä kaunis lyhty, josta ei puutu menneen ajan viehätystä. Kaikki valurautaiset porttilyhtymme on valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta. Tällaisia lyhtyjä on käytetty jo vuosisatojen ajan, ja kiitos niiden upean materiaalin, ne kestävät aikaa ja arviointia. Valurauta materiaalina paranee vanhetessaan ja on helppo huoltaa.

Valurauta materiaalina

Valurautainen porttilyhty on vankka ja jykevä seinävalaisin. Valurautatuotteemme käsitellään ensin ruosteenestolla ja lakataan sen jälkeen mattamustalla, kosteutta hylkivällä lakalla, minkä ansiosta valaisimeen saadaan klassisen kaunis ulkonäkö. Valurautavalaisimet sopivat niin talon seinään, pihalle kuin julkisiin tiloihinkin riippuen valaisimen koosta. Meiltä löytyy lyhtyjä useassa eri koossa. Myös muotoversioita on erilaisia: valikoimastamme löytyy nelikulmaisia, pyöreitä ja kuusikulmaisia lyhtyjä. Materiaalit ovat valurauta tai kupari/messinki.

Valurautaisen porttilyhdyn valmistaminen

Lyhtyvalaisimemme on valettu hiekkavaluun alkuperäistä valutekniikkaa käyttäen. Tuotteemme valmistusprosessi on ympäristöystävällinen, koska kaikki materiaali, kuten hiekka ja muotit huolletaan ja käytetään uudelleen.

Porttilyhdyissämme on E27- kanta, joka sopii myös LED-valoille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valurautainen porttilyhty Herråkra, korkeus 70 cm”