Valurautainen porttilyhty Östanskär K88, nelikulmainen

519

Klassinen porttilyhty valuraudasta. Nelikulmainen runko 20 cm * 20 cm, kokonaiskorkeus 88 cm. Sisääntulovalaisimena ilo silmälle.

Korkeus 88 cm

Tuotenumero 20001, muodostuu: 2014 2002

Grindlykta gjutjärn Östanskär H88 fyrkantig
Valurautainen porttilyhty Östanskär K88, nelikulmainen

519

Valurautainen porttilyhty Östanskär K88, nelikulmainen

Klassinen porttilyhty valuraudasta

Valurautainen porttilyhty uudella muotoilulla. Historiaa henkivä ja kaunis lyhty, josta ei puutu menneen ajan viehätystä. Kaikki valurautaiset porttilyhtymme on valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta. Tällaisia lyhtyjä on käytetty jo vuosisatojen ajan, ja kiitos niiden upean materiaalin, ne kestävät aikaa ja arviointia. Valurauta materiaalina paranee vanhetessaan ja on helppo huoltaa.

Valurauta materiaalina

Valurautainen porttilyhty on vankka ja jykevä seinävalaisin. Valurautatuotteemme käsitellään ensin ruosteenestolla ja lakataan sen jälkeen mattamustalla, kosteutta hylkivällä lakalla, minkä ansiosta valaisimeen saadaan klassisen kaunis ulkonäkö. Valurautavalaisimet sopivat niin talon seinään, pihalle kuin julkisiin tiloihinkin riippuen valaisimen koosta. Meiltä löytyy lyhtyjä useassa eri koossa. Myös muotoversioita on erilaisia: valikoimastamme löytyy nelikulmaisia, pyöreitä ja kuusikulmaisia lyhtyjä. Materiaalit ovat valurauta tai kupari/messinki.

Valurautaisen porttilyhdyn rakenne

Lyhtyvalaisimemme on valettu hiekkavaluun alkuperäistä valutekniikkaa käyttäen. Tuotteemme valmistusprosessi on ympäristöystävällinen, koska kaikki materiaali, kuten hiekka ja muotit huolletaan ja käytetään uudelleen.

Porttilyhdyissämme on E27-liitäntä, joka sopii myös LED-valoille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Korkeus

88

Leveys

20*20cm basplatta

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valurautainen porttilyhty Östanskär K88, nelikulmainen”

Lisätarvikkeet