Valurautainen porttilyhty Stegårdshult, korkeus 70 cm

595

Klassinen porttilyhty valuraudasta, kuparista ja messingistä. Nelikulmainen runko 20 cm x 20 cm, kokonaiskorkeus 70 cm. Sisääntulovalaisimena ilo silmälle. Rungon korkeus on 10 cm.

Kokonaiskorkeus 70 cm

Tuotenumero: 20011, koostuu: 3002 + 2001

Valurautainen porttilyhty Stegårdshult, korkeus 70 cm

595

Valurautainen porttilyhty Stegårdshult, korkeus 70 cm

Klassinen porttilyhty valuraudasta

Valurautainen porttilyhty, historiaa henkivä ja kaunis lyhty, josta ei puutu menneen ajan viehätystä, uudelleen luotuna. Kaikki valurautaiset porttilyhtymme on valmistettu korkealaatuisesta valuraudasta. Tällaisia lyhtyjä on käytetty jo vuosisatojen ajan, ja kiitos niiden upean materiaalin, ne kestävät aikaa ja arviointia. Valurauta materiaalina paranee vanhetessaan ja on helppo huoltaa.

Valurauta materiaalina

Valurautainen porttilyhty on vankka ja jykevä seinävalaisin. Valurautatuotteemme käsitellään ensin ruosteenestolla ja lakataan sen jälkeen mattamustalla, kosteutta hylkivällä lakalla, minkä ansiosta valaisimeen saadaan klassisen kaunis ulkonäkö. Valurautavalaisimet sopivat niin talon seinään, puistoon kuin julkisiin tiloihinkin riippuen valaisimen koosta. Meiltä löytyy lyhtyjä useassa eri koossa. Myös muotoversioita on erilaisia: valikoimastamme löytyy nelikulmaisia, pyöreitä ja kuusikulmaisia lyhtyjä. Materiaalit ovat valurauta, kupari tai messinki.

Valurautaisen porttilyhdyn valmistaminen

Lyhtyvalaisimemme on valettu hiekkavaluun alkuperäistä valutekniikkaa käyttäen. Tuotteemme valmistusprosessi on ympäristöystävällinen, koska kaikki materiaali, hiekka ja muotit huolletaan ja käytetään uudelleen.

Porttilyhdyissämme on E27- kanta, joka sopii myös LED-valoille. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valurautainen porttilyhty Stegårdshult, korkeus 70 cm”

Lisätarvikkeet