Valurautainen pylväsvalaisin Herrgården K:305cm

1795

  • Valuraudasta valettu
  • Vuosisadan vaihteen tyyliä
  • 4 kulmainen lyhty
  • CE IP23 E27
  • K 305cm
Stolplykta gjutjärn Herrgården H:305cm
Valurautainen pylväsvalaisin Herrgården K:305cm

1795

Tuotetunnus (SKU): 20026 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valurautainen pylväsvalaisin Herrgården K:305cm

Klassinen valurautainen pylväsvalaisin

Kokoelmamme valurautainen pylväsvalaisin. Erittäin hyvin valmistettu ulkovalaisin kestää tulevillekin sukupolville. Tämän tyyliset klassiset pylväsvalaisimet ovat valaisseet katuja, toreja, puistoja, puutarhoja ja asuntoja vuosisatojen ajan. Tyyli on elegantti ja houkutteleva, ja vankka valurautainen pylväsvalaisin tulee koristamaan paikkaansa pitkään!

Materiaali ja rakenne

Valurautapylväämme valmistetaan tukevalaatuisesta valuraudasta. Ne valetaan käsin vanhanaikaisella tavalla hiekkamuotissa, kuten on tehty jo vuosisatojen ajan. Pylväslyhty ja pylväs ovat kokonaisuudessaan valuraudasta valettuja pienimpiäkin yksityiskohtia, kuten lyhdynspiiraa ja jalkatappia myöten. Ulko-osat ovat ruostesuojamaalattuja ja maalattu tämän jälkeen käsin mattamustalla märkälakalla – täsmälleen niin, että valaisimen avulla saavutetaan juuri oikea vanhanajan tunnelma. Kaikki pylväämme toimitetaan kolmessa osassa. Lyhdyn pohjassa on E27-kiinnitys, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi LED-lampun kanssa. Lyhtypylväs on CE-merkitty

Pylväsvalaisimet erilaisilla lyhdyillä

Valurautaisiin pylväsvalaisimiin on valittavissa erilaisia lyhtyjä. Valikoimistamme löytyy pyöreitä kuparista ja messingistä valmistettuja lyhtyjä. Pyöreät lyhdyt olivat erittäin tavallisia 1900-luvun alussa. Neli-ja kuusikulmaiset lyhdyt ovat kauniita, klassisia sekä kokonaan valuraudasta valmistettuja. Aito lasi heijastaa lampun valon kauniisti.

Korkeus

305

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Övrigt

Kablage och fundament ingår ej

Jännite

Watt

max 75

Materiaali

Gjutjärn

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valurautainen pylväsvalaisin Herrgården K:305cm”