Vaxholmen torni L K:65cm

329

  • Klassinen valettu valaisin.
  • Mattamusta struktuuriväri lakattu 2 kertaa.
  • CE merkitty ja IP 23
  • K 65cm S 35cm lyhty on 25*25 suurimmalla kohdallaan.Varren kiinnitys 23*9cm.
hängande lampa
Vaxholmen torni L K:65cm

329

Riippuvalaisin Vaxholmen

Tämä riippuvalaisin on klassinen julkisivulyhty, joka on valmistettu kiinteästä materiaalista ja on täysin valettu kiinteästä alumiinista. Suunnittelu on otettu vuosisadan vaihteen malleista, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että mökkeihin.

Seinäriippuvalaisimemme materiaalit

Varsi ja lyhty ovat valmistettuja kiinteästä käsivaletusta alumiinista, mikä tekee ulkovalaistukssta helpon kiinnittää seinään. Julkisivuvalaisin on jauhelakattu kahdella kerroksella mattamustaa tekstuuriväriä parhaan suojan ja vanhanaikaisen aidon tunnelman saamiseksi. Tämä klassinen lamppu on suosittu, koska materiaali ei ruostu ja on huoltovapaa, seinävalaisin monelle sukupolvelle. Tämä klassinen seinävalaisin on kaunis monissa paikoissa, esim. ovien yläpuolella, ovien vieressä sisäänkäynnillä tai talon julkisivulla.

Muotoilu

Riippuvalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis torni. Aito lasi tuottaa kauniin valokeilan. Tyylikäs käsinvalettu seinäkiinnike on hieno koriste julkisivulle ja houkuttelee silmiä yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Tässä ulkovalaistuksessa on posliinipohja E27-liitännällä, ja valaisimissamme on myös mahdollista käyttää LED-valoja.

Korkeus

65cm

Syvyys

35

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaxholmen torni L K:65cm”