Vaxholmen torni S, korkeus 53 cm

319

  • Klassinen valaisin, kestävästi valettu.
  • Kaksinkertainen mattamusta rakennevärilakka.
  • CE-merkitty, IP23
  • Korkeus 53 cm, syvyys 31 cm, lyhty 22*22 cm suurimmalla kohdalla.
Vaxholmen torni S, korkeus 53 cm

319

Vaxholmen riippuvalaisin

Tämä riippuvalaisin on klassinen julkisivuvalo, valmistettu kestävästä materiaalista, ja varsi on kokonaan valettu kestävästä alumiinista. Lyhtyosa on kuparia ja messinkiä. Muotoilu hakee vanhan ajan henkeä, minkä ansioista valaisimen ajattomaan ulkoasuun ei kyllästy. Tämä seinälyhty sopii niin linnaan kuin majaankin.

Riippuvan seinävalaisimen materiaali

Sekä varsi että lyhty on valmistettu käsinvaletusta alumiinista, ja kevyt valaisin on helppo kiinnittää seinään. Valaisin on parhaan suojan saamiseksi jauhelakattu kahteen kertaan mattamustalla värillä vanhan ajan vaikutelman saavuttamiseksi. Tämä valaisin on pidetty, koska se ei materiaalinsa vuoksi altistu ruosteelle ja on helppohoitoinen, eli seinälyhty usealle sukupolvelle. Klassinen ulkovalaistus on kaunis esimerkiksi sisäänkäynnin yläpuolella, ovien sivuilla tai julkisivulla.

Muoto

Riippuvalaisimessamme on nelikulmainen lyhty, jossa on kaunis koriste. Aito lasi luo kauniin valon. Taivutettu, käsinvalettu seinäkiinnitin on melkeinpä lyhdyllä varustettu koru talosi julkisivussa. Tällainen julkisivuvalaistus vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla muodollaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliininen E27-kanta, ja valaisin on LED-sopiva.

Korkeus

58cm

Syvyys

33cm

Ikkuna

glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaxholmen torni S, korkeus 53 cm”