Vejby klassinen K: 75 cm

329

  • Klassinen valaisin vankkaa valua.
  • Mattamusta struktuuriväri lakattu 2 kertaa.
  • CE merkitty ja IP 23
  • K: 75cm S: 38cm Varren kiinnike 23*4,5cm
utelampa
Vejby klassinen K: 75 cm

329

Ulkovalo Vejby klassinen

Vejby-ulkolamppu, klassinen julkisivulyhty on valmistettu vankasta materiaalista ja valettu kokonaan massiivisesta alumiinista. Suunnittelu on otettu vuosisadan vaihteen malleista, mikä antaa ajattoman tyylin, johon et kyllästy. Seinävalaisin sopii sekä linnoihin että mökkeihin.

Ulkovalomme materiaali

Varsi ja lyhty on valmistettu kiinteästä käsinvaletusta alumiinista, mikä tekee tästä julkisivulyhdystä helpon kiinnittää seinään. Julkisivuvalaisin on jauhelakattu kahdella kerroksella parhaan suojan saamiseksi ja mattamustalla struktuurivärillä vanhanaikaisen aidon tunnelman saamiseksi. Tämä klassinen lamppu on suosittu, koska materiaali ei ruostu ja on niin huoltovapaa, seinävalaisin sukupolville. Klassinen julkisivuvalaisin on kaunis sisäänkäynnilläsi esimerkiksi pariovilla.

Muoto

Ulkovalaisimessamme on 4 -kulmainen lyhty, jonka päällä on kaunis torni. Aito lasi tuottaa kauniin kevyen valokuvion. Kaarevasta käsinvaletusta seinäkiinnikkeestä tulee hieno koru lyhtykoteloineen julkisivullesi, julkisivuvalaistus, joka vetää katseita yksinkertaisella ja aidolla klassisella muotoilullaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliinipohja E27-kannalla, valaisimissamme voidaan käyttää myös LEDejä.

Korkeus

75cm

Syvyys

38

Ikkuna

Äkta glas

mukana valonlähde

Ip luokassa

23

Soveltuu LED: lle

Ja

Pohja

E27

Jännite

Watt

max60

Övrigt

Kablage och fästelement ingår ej, köpes separat.

Materiaali

Gjutaluminium

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vejby klassinen K: 75 cm”