Ketjulyhty Junibacken L

389

  • Muotoilua vuosisadan vaihteesta, kaunis valaistus kuistille.
  • Mattamusta rakennevärilakka, joka luo vanhan ajan tunnelmaa.
  • Sisältää lyhdyn, 1,25 m ketjun ja kauniin kattokiinnityksen.
  • Puinen alusta kaapelointiin ulkoseinälle saatavana lisävarusteena.
  • Lyhdyn mitat: korkeus 52 cm, leveys 29 cm. Ketju 1,25 m, saatavana tarvittaessa pidempänä.
Lykta i kedja
Ketjulyhty Junibacken L

389

Tuotetunnus (SKU): 1080 Osastot: , ,
Ketjulyhty Junibacken L

Ketjulyhty Junibacken L

Koristeellinen ketjulyhty Junibacken. Valmistettu vankasta materiaalista, ja on kokonaan valettu kestävästä alumiinista. Muotoilu hakee vanhan ajan henkeä, minkä ansioista valaisimen ajattomaan ulkoasuun ei kyllästy. Tämä seinälyhty sopii niin linnaan kuin majaankin.

Ketjulyhdyn materiaali

Lyhty on valmistettu käsinvaletusta alumiinista, ja kevyt valaisin on helppo kiinnittää kattoon. Valaisin on parhaan suojan saamiseksi jauhelakattu kahteen kertaan mattamustalla värillä vanhan ajan vaikutelman saavuttamiseksi. Tämä valaisin on pidetty, koska se ei materiaalinsa vuoksi altistu ruosteelle ja on helppohoitoinen, eli seinälyhty usealle sukupolvelle. Klassinen lyhty on kaunis vaikka verannalla tai terassilla.

Muoto

Riippuvalaisimessamme on kartionmallinen lyhty, jossa on kaunis koriste. Aito lasi luo kauniin valon. Taivutettu, käsinvalettu seinäkiinnitin on melkeinpä lyhdyllä varustettu koru talosi julkisivussa. Tällainen terassivalaistus vetää katseita puoleensa yksinkertaisella ja aidolla muodollaan. Klassisessa seinävalaisimessa on posliininen E27-kanta, ja valaisin on LED-sopiva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ketjulyhty Junibacken L”